Новосађанин запрепашћен што му још нико није тражио сигуран глас

Created on субота, 08 фебруар 2014 12:34
Written by Тулипан Лалошки

novosadjaninНОВИ САД - Предраг Ф., незапослени лекар из Новог Сада, обратио нам се молбом да објавимо његов вапај у медијима.

- Не знам шта се ово дешава, већ је прошло толико времена од расписивања нових избора, а мене још ни једна странка, ниједан њихов активиста није позвао тражећи од мене сигуран глас. Да ли је могуће да су сви толико сигурни у победу да им мој сигуран глас не значи ништа - пита се овај наш запрепашћени грађанин и наставља:

- До сада, на почетку сваке кампање су се јављали разни активисти свих могућих странака, парламентарних и ванпарламентарних и тражили од мене податке да би показали својим шефовима како раде и залажу се за добробит нашег народа. Пристајао сам, потписивао такозвани сигуран глас за 15 – 20 странака пред сваке изборе, знао сам да ме то ни на који начин не обавезује, добијао за то заставицу странке, упаљач, хемијску оловку, понекад мајицу или шал, ево могу да вам покажем све то, а сада ништа. Заиста ми није јасно…

Очајни Новосађанин је упозорио да ће, ако га нико не буде контактирао и тражио од њега потпис, по први пут изаћи на изборе и у знак протеста гласати по савести, за последњег на листи, па ма ко то био.

Да ли су странке коначно схватиле да код нас потпис не значи ништа или се можда спремају да овога пута уместо ситних поклончића понуде нешто озбиљно, остаје да видимо.

Web Soft
Повезане вести
Овај човек је стварно геније: Лаз
Овај човек је стварно геније: Лаз
ЊУ ХЕВН – Геније са Јејла Лазар Крстић јесте нови Никола Тесла! Наиме, новопеченом
CedThumbnails