Станија оставила Филипа кад је сазнала да му није прва

Created on недеља, 01 децембар 2013 01:02
Written by Нићифор Блентавило

Stanija i FilipНОВИ САД - Старлета Станија Добројевић оставила је свог колегу Филипа Панајотовића када јој је признао да је и пре ње имао девојку, сазнаје Наша Патка. 

- Филип је пре неколико дана признао Станији да му она није прва девојка, већ да је и пре ње имао једну. То ју је потпуно избацило из такта, јер је мислила да је она та која му је проширила видике. Она је потпуно разочарана у Филипа и зато га је избацила из свог живота и из стана који им је поклонила гледатељка Фарме 4 - казала је за наш портал Станијина блиска пријатељица.

А Филип је у петак у емисији "Прича се, пише се..." признао да су он и Станија "тренутно у фази раскида".

- Па ето, ми ових дана управо раскидамо и то је нешто што је процес. Јер ја сам јој рекао да би требало да разговарамо око услова раскида, а она ми стално, кад је позовем на телефон, одговара: "Не могу сад Филипе". Тако да, како ја то видим, тај процес раскида ће се одужити. И ко зна, можда то не буде дефинитивно... А све је почело кад сам се нашалио да сам и пре ње имао рибу... - објаснио је Филип.

Позвали смо и Станију како бисмо покушали да од старлете добијемо коментар на све ово, али нам се јавио неки мушкарац и на течном руском језику одговорио да она тренутно не може да одговори јер се тушира.

Web Soft
Повезане вести
Станија и Сораја заједно уче
Станија и Сораја заједно уче
БЕОГРАД - Надалеко чувене суперстарлете, Сораја Вучелић и Станија Добројевић, лат
CedThumbnails