УЛЕБ забринут за приходе од казни, пожелео Вујошевићу брз опоравак

Dule VujoševićБАРСЕЛОНА - Вест о здравственим проблемима првог стратега Кошаркашког клуба "Партизан" Душка Вујошевића забринула је челнике организације УЛЕБ, јер би у случају његовог дужег одсуства са клупе овог тима, Евролига могла бити ускраћена за знатне приходе од казни.

- Наравно да смо обавештени о Дулетовим здравственим проблемима. Искрено се надамо да није ништа озбиљније природе, већ само мали умор и да ће се он што пре опоравити. Ретко се среће тренер који са таквим жаром иде у сусрет казнама дисциплинске комисије - рекао је званичник УЛЕБ-а.

Он истиче да су данашњи тренери, нажалост, праве шкртице и не желе ништа да одвоје од своје зараде и препусте каси Евролиге.

- Због тога су недовољно жустри, премало се свађају са судијама, не реагују на неправде и не коментаришу суђење након утакмица. Дуле није такав, он је прави "џек", што се каже, и када треба платити казну, он не жали новца. Зато нам је прирастао срцу. Треба нам што више таквих какав је стратег Партизана - рекао је званичник УЛЕБ-а. 

Он је закључио да је на понашање тренера утицала светска економска криза, али да постоје они који се на такве проблеме не обазиру.

- Сви смо били забринути када смо чули да Дуле не може лично да води екипу против Реала 2. јануара. Ипак је лепо када казне почну да пљуште одмах на почетку Нове године. Међутим, надамо се да ће тренер Партизана брзо напустити болнички кревет и да ће у наставку сезоне надокнадити све пропуштено - казао је овај званичник.

Повезане вести
Вујошевић се осећа чудно јер ниј
БЕОГРАД - Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић извинио се навијачима што на
Радоњића збунила тактика Вујоше
БЕОГРАД - Партизан је вратио брејк Црвеној звезди и изједначио на 1:1 у финалу плеј
Вујошевићу се од Богдановића при
Вујошевићу се од Богдановића при
БЕОГРАД - Тренер Кошаркашког клуба Партизан Душко Вујошевић давио је свог најбоље
Вујошевић кажњен јер није опегла
Вујошевић кажњен јер није опегла
БЕОГРАД - Директор такмичења Кошаркашке лиге Србије Драган Гогић казнио је тренер

Пратите нас преко Фејсбука...