Влада променила радно време службеника да министри не би упадали у саобраћајне гужве

Саобраћајна гужваБЕОГРАД - Влада Србије донела је одлуку о промени почетка радног времена за запослене на 7.30 како министри више не би упадали у саобраћајни колапс кад иду на посао у 8.30 сати. 

- Како је у Србији велика незапосленост и највећи број радника је у министарствима, они сваког дана направе колапс на Газели, Аутокоманди, Панчевачком мосту, Кнеза Милоша и слично, па ми министри не можемо да се пробијемо до ексклузивних ресторана или до канцеларије, баш ако решимо и да одемо на посао. Не помаже нам ни ротација на аутомобилима, па смо били принуђени да повучемо овај корак како нам радници не би сметали у саобраћају - објашњава минустар Велимир Илић последњи потез Владе Србије.

Mинистар правде Никола Селаковић каже да је у циљу олакшавања транспорта министара донета и одлука о укидању службених возила великом броју државних чиновника.

- Највећу гужву праве људи из агенција, министарстава, општина итд. Грађани углавном иду превозом јер немају пара за бензин и паркинг, али државни службеници се возе и стварају саобраћајни колапс па ми министри не можемо да стигнемо где хоћемо. Због тога смо им укинули аутомобиле, а они који имају своје мораће да буду на послу до 7.30 тако да ћемо ми министри моћи на миру да се возимо - објашњава Селаковић стратегију Владе Србије. 

Повезане вести
Веља Илић чуо да су се још неке ре
Веља Илић чуо да су се још неке ре
ЧАЧАК - Министар за ванредне ситуације Велимир Илић изјавио је да је ових дана нач
Директор ЕПС-а се вози под ротаци
Директор ЕПС-а се вози под ротаци
БЕОГРАД – В. д. генералног директора Електропривреде Србије Александар Обрадовић

Пратите нас преко Фејсбука...