Вучић дошао на Пинк да поднесе оставку, али Саша Поповић није хтео да га пусти у Звезде Гранда

Created on среда, 28 мај 2014 19:59
Written by Осман Чобан

Вучић Тешка речБЕОГРАД - Премијер Србије Александар Вучић умало да поднесе оставку уживо у програму ТВ Пинк, али га је у томе спречио директор "Гранд продукције" Саша Поповић.

Када је чуо да је његов син умешан у пребијање голмана Владимира Стојковића на сплаву "Ривер", у инциденту који се догодио у ноћи петак на суботу 10. маја, Вучић се толико потресао да је исте вечери кренуо на ТВ Пинк да поднесе оставку, али у том моменту на његову жалост није био термин емисије "Тешка реч", већ је уживо ишло полуфинале емисије "Звезде Гранда".

Директор "Гранд продукције" Саша Поповић одбио је да пусти премијера у полуфиналну емисију јер Вучић није прошао квалификације. На инсистирање публике, током реклама је дозвољно премијеру да отпева две песме како би Поповић евентуално преиспитао одлуку.

- Вучић је био видно потресен, али је пристао да пева јер је схватио да је то једини начин да поднесе оставку путем ТВ Пинка. Вучић је прво отпевао песму "Растајемо се ми", а тастере за пролазак одмах су притиснули чланови жирија Зорица Брунцлик и Аца Лукас и завеса се подигла скоро до пола. Тада је Вучић запевао од Мухарема Сербезовског "Сине мој", али се његово извођење није допало Снежани Ђуришић и Шабану Шаулићу - прича за "Информер" један од статиста у публици и додаје да је пети члан жирија Драган Стојковић Босанац био у тоалету током гласања па је било нерешено.

Тада су ствар у руке узели Саша Поповић и Брена који су изнели читав низ критика на наступ и певање премијера и одбили да га пусте у програм. Према речима сведока, психички сломљеном Вучићу је, док је излазио из студија, притрчао један момак који неодољиво подсећа на Небојшу Стефановића и рекао "Све је била намештаљка, не дај оставку". 

Информер у свом тексту каже да је "Гранд" својим високим критеријума фактички спречио да Влада падне и закључује "Песма нас је одржала, њојзи хвала". 

Web Soft
Повезане вести
Живковић: Причом о поплавама Вла
НИШ - Лидер Нове странке Зоран Живковић оптужио је Владу Србије да је медијском по
Вучићевићу понестало идеја кога
Вучићевићу понестало идеја кога
БЕОГРАД - Водитељ политичке емисије "Тешка реч" Драган Ј. Вучићевић пожалио се свој
Влада усвојила Вулинову оставку
Влада усвојила Вулинову оставку
БЕОГРАД – Влада Србије усвојила је јуче оставку на оставку коју је поднео Алексан
CedThumbnails